Massief fiat aan Bitcoin-rijkdomoverdracht aan de gang

Massief fiat aan Bitcoin-rijkdomoverdracht aan de gang, Gen Zs en Millennials sterk ondervertegenwoordigd

Er is misschien niet op gehamerd, dat de Bitcoin-revolutie volledig is begonnen, maar het heeft en 2020 weerspiegelt perfect wat we de actieve overdracht van rijkdom van de ene generatie naar de andere kunnen noemen, allemaal door middel van Bitcoin. De overdracht van rijkdom van generatie op generatie is al in het spel, maar de overdracht van rijkdom van fiatvaluta naar crypto-asset is dit jaar geïntensiveerd. Grote samenwerkingsverbanden hebben een oneerlijk voordeel, vanwege hun Crypto Bank oprichters die meestal in de categorie van de Babyboomers vallen. Deze generatie profiteerde van een economische structuur die klaarblijkelijk soepeler is dan die van de volgende generaties, zodat de snelheid waarmee zij hun vermogen van fiat naar een veilige haven als Bitcoin kunnen overbrengen, te verwachten is.

De grootste vermogensoverdracht in de geschiedenis van de mensheid gebeurt nu voor uw ogen. #Bitcoin
– MMCrypto (@MMCrypto) 13 december 2020

Twee van de belangrijkste generaties lopen achter op het Bitcoin-bezit.

Dit jaar werden de hoogste aankopen van cryptokronen gedaan door instellingen onder leiding van babyboomers, en ironisch genoeg ligt de andere helft van deze generatie achter het huidige wereldwijde monetaire systeem dat nog steeds voorrang geeft aan fiatvaluta’s als de USD en de euro, enz.

De gevoelens hierover van de duizendjarige generatie en de generatie Z zijn terecht gemengd. Cryptocurrency is de ontwrichtende technologie van beide generaties, en historisch gezien is elke generatie de leider in de dominantie van deze technologieën en hanteert ze in hun voordeel.

Baby Boomers krijgen het grootste stuk van de taart

Voor Generatie Z en millennials, twee generaties die volgens een CNBC-rapport minder dan 5% van deze rijkdom bezitten, worden de kansen massaal tegen hen opgestapeld. Helaas is het hebben van een sterk begrip van het belang en de impact van cryptokringen, en ook het feit dat het de generatie is die de restanten van de onbetrouwbare wereldwijde economische structuur die de verschillende nationale economieën in meerdere recessies heeft doen belanden, niet genoeg om deze generaties te laten profiteren van het monetaire systeem van de Bitcoin.

Babyboomers die blijkbaar het grootste deel van de wereldwijde rijkdom – meer dan 53% – in handen hebben, zijn het meest geliefd in het spectrum. Deze generatie heeft een sterkere koopkracht, met dank aan de rijkdom van de generaties. Ze kunnen naar believen kopen en zich terugtrekken, omdat de financiële risico’s (wat betreft verliezen) voor hen lager zijn.

Echter, de onbekende, maar zeer veelbelovende toekomst van cryptocurrency maakt het waarschijnlijk dat Millennials en Gen Zs hun deel van de taart zullen krijgen, hoewel in de „tweede fase“ van Bitcoin, is wanneer dit waarschijnlijk zal gebeuren. Aangezien de controle over de rijkdom verschuift en deze generaties de bezitters van aanzienlijke rijkdom worden, heeft Bitcoin misschien al zijn rol als toonaangevend mondiaal bezit gevestigd, en wat het resultaat hiervan ook is, de laatste twee generaties zullen benutten wat er nog van over is. Analytisch gezien wordt voorspeld dat dit -de toekomst van Bitcoin- van grote waarde zal zijn.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.