Een officiële North Dakota Cryptocurrency Could Be on the Horizon…

Na de initiatie van North Dakota’s diepe duik in blockchain use cases begin 2019, noemde een staatsvertegenwoordiger die een leider was in de studie, een toekomstig digitaal asset concept voor de regio.

Rep. Nathan Toman gelooft dat een officieel ,,muntstuk van Noord-Dakota“ de worstelende economie van de staat in het spoor van COVID-19, een artikel van 7 Augustus van bovengenoemde Inforum kon helpen. „Dat was mijn hoop, maar we zijn een beetje te laat voor het spel om zoiets te doen,“ vertelde Toman aan het Inforum over COVID-19 en de potentiële door de staat gesanctioneerde Blockchain asset.

Gesteund door aspecten zoals staat-gehouden edelmetalen en bezit, vertelde Toman Inforum hij zulk een activa ziet die als meer van een opslag van waarde dan een transactievaluta worden geplaatst. Hij gelooft bovendien dat het kan functioneren in combinatie met leningen en investeringen.

De regelgevende instanties verzetten zich tegen Toman’s North Dakota-muntinspanning, hoewel de vertegenwoordiger in het licht van de huidige economie en de pandemie een positief perspectief voor de toekomst van de onderneming behoudt.

Terwijl North Dakota uiteindelijk zijn eigen op Blockchain gebaseerde activa kan uitgeven, kijkt de Amerikaanse Federal Reserve momenteel naar het vrijgeven van het digitale geldsysteem FedNow.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.